Kat Koree Architecten

Vacature stagiair informatiemanagement/archivaris

 
fokke en sukke archivaris Reid, Geleijnse & Van Tol
 

Stageplek informatiemanagement / archivaris

Een 70 jaar lange historie vind je terug in ons (nu nog) papieren archief; een vanaf 1950 zorgvuldig bewaarde hoeveelheid bouwtekeningen met waardevolle informatie over een groot aantal bouwwerken in Sneek maar ook daarbuiten. Om de tijd niet de kans te geven deze unieke collectie aan te tasten zal het archief volledig worden gedigitaliseerd en systematisch in kaart worden gebracht. Dit is een uitdagende klus waarin jij een grote inbreng zal hebben! Dus ben jij de effectieve, verantwoordelijke persoon die een betaalde stageplek zoekt in de richting van informatiemanagement/ archivaris en die het bovendien leuk vindt om ons team een tijd te komen versterken, dan zoeken wij jou! 

Met een gedreven team werkt Kat Koree Architecten aan opgaven van verschillende aard en schaal. Dat kan gaan om herbestemmingen van monumenten, projectmatige woningbouw, bijzondere particuliere projecten of bedrijfsgebouwen. 

Heb je interesse? Ben je ingeschreven bij een onderwijsinstelling en minimaal 3 maanden beschikbaar? Stuur ons een korte gemotiveerde mail met je CV naar info@katkoree-architecten.nl, dan zien we elkaar snel. 

(illustratie Fokke en Sukke: © Reid, Geleijnse & Van Tol)