Kat Koree Architecten

Architectenwinkel Sneek

ARCHITECTENWINKEL SNEEK

Wil je de woonkamer met de keuken verbinden of boven meer ruimte creëren? Of wil je het groter aanpakken met een volledig nieuwe indeling, een uitbouw of met het levensloopbestendig maken van je woning? En je huis verduurzamen, hoe doe je dat? Voor al je kleine en grote vragen omtrent je woning en je woonwensen loop je vanaf nu gewoon binnen bij De Architectenwinkel.

Al langere tijd liep het architectenduo Kees Kat en Alies Koree van Kat Koree Architecten rond met de wens om hun bureau, dat velen al wel kennen van hun projecten zoals het Boschplein, Markt 23 en Movacolor, ook voor particulieren laagdrempelig te maken. Het betrekken van de nieuwe locatie midden in het centrum aan de Suupmarkt 21 (schuin tegenover de Min12, red.) was de eerste stap in die richting: de deur staat er altijd open en de koffie staat altijd klaar. Om hun wens nog verder uit te voeren hebben de architecten zich aangesloten bij De Architectenwinkel, een landelijk initiatief van de Bond van Nederlandse Architecten om mensen op een eenvoudige manier met een architect in contact te brengen.

Hoe gaat het in z’n werk?

In een gesprek van ongeveer een half uur geven Kees of Alies je een eerste advies om je op weg te helpen. Hierna kun je samen met hen kijken voor welke fases hun inbreng gewenst is. Voor de een blijft het bij een schets en voor de ander is dit tot en met de bouwbegeleiding tijdens de uitvoering van de (ver)bouw van je woning.

Via de website architectenwinkel.com meld je je aan (klik op Sneek). Daar vul je je vraag in en prik je een datum om langs te komen. Even binnenlopen op de Suupmarkt 21 om een afspraak te maken kan natuurlijk ook.

 
Kat Koree Architecten Architectenwinkel Sneek verbouwadvies bouwadvies advies Friesland

(Ver)bouwadvies

U wilt bouwen of verbouwen, maar u weet niet hoe dit aan te pakken, waar te beginnen en wat er allemaal bij komt kijken ? Wij helpen u graag op weg met tips en ideeën en leggen u uit hoe het hele traject in z'n werk gaat, welke partijen bij de bouw betrokken zijn en of u een vergunning nodig heeft voor de (ver)bouw.

Kat Koree Architecten Architectenwinkel Sneek Bouwkundig advies Friesland

Bouwkundig advies

Met al uw bouwkundige vragen kunt u bij ons terecht. Vragen over bijvoorbeeld vocht- of constructieve problemen in huis, de bouw van een aanbouw en het gebruik van materialen.

Kat Koree Architecten Architectenwinkel Sneek duurzaam bouwen duurzaamheidsadvies Friesland

Duurzaamheidsadvies

Wat kan ik doen om mijn woning te verduurzamen en voor te bereiden op de toekomst? Vele mogelijkheden passeren de revue, zoals isoleren aan binnen- of buitenkant, het plaatsen van zonnepanelen op het dak of het gasloos maken van uw woning. Wij bespreken met u de opties en de voor- en nadelen en kunnen u eventueel doorverwijzen voor een op maat gemaakt advies.

Kat Koree Architecten Architectenwinkel Sneek Interieuradvies Friesland

Interieuradvies

Heeft u moeite met uw woning goed in te delen? Hoe creëert u een intieme zithoek, waar komt dan de bank, de tafel en een kast? In welke opstelling is de keuken het meest efficiënt te gebruiken en welke muur kunt het beste accentueren met een kleur of behang? Samen met een interieurarchitect of -stylist helpen we u graag uw woning te optimaliseren met gebruik van bestaande of nieuwe meubels.

Kat Koree Architecten Architectenwinkel Sneek verhuisadvies Friesland droomhuis kopen makelaar aankoophulp

Verhuisplannen?

Heeft u net een huis gekocht of een ander huis op het oog? Wij kunnen u helpen met de indeling en mogelijk verbouwopties voor uw ideale woning.