Kat Koree Architecten
Logo met witruimte.jpg

Actueel

Actueel

 
Kat Koree Architecten vtwonen&designbeurs 2019 architectenwinkel sneek

Kat Koree Architecten op VTwonen&designbeurs

[11-09-2019] Van 1 tot en met 6 oktober staat De Architectenwinkel op de VT wonen & design beurs in Amsterdam. Kat Koree Architecten is op woensdag 2 oktober en donderdag 3 oktober aanwezig.

U kunt op de beurs terecht voor alles wat u wilt weten over bouwen, verbouwen, interieur en tuin. De Architectenwinkel is op de beurs aanwezig om algemene informatie te geven over het werken met een architect, en over het bouw- en verbouwproces.

U bent van harte welkom op onze stand!
Kijk voor meer informatie en het reserveren van een adviesgesprek hier op de site van VTwonen.

 
Kat Koree Architecten nieuwbouw Julianastraat Lampe Kwartier Sneek

Woningontwikkeling Julianastraat Sneek

[22-05-2019] Gisteravond hebben wij samen met de ontwikkelaar, opdrachtgever en makelaar de nieuwbouwplannen voor de bouw van 8 grondgebonden stadswoningen in de Julianastraat aan de omwonenden gepresenteerd. Vroeger stond op deze locatie de Lampe fabriek. Deze firma is echter al jaren geleden verhuisd naar een locatie aan de rand van de stad. Sinds de sloop van de oude fabriek in 2007 ligt het terrein er verlaten bij. Met de nieuwe invulling zal het terrein straks weer echt onderdeel van de stad uitmaken.

 
Kat+Koree+nieuw+pand+-++%289+van+26%29.jpg

Verhuisd!!

[01-04-2019] In dit markante pand aan de Suupmarkt, mídden in het stadshart van Sneek, bouwen wij vol enthousiasme aan de toekomst van Kat Koree Architecten.

Vanaf maandag 1 april leiden we je graag rond op onze nieuwe inspirerende locatie.

Tot gauw op Suupmarkt 21!

 

VMBO-leerlingen op bezoek tijdens Doedag On Stage!

[29-11-2018] Vandaag ontvingen wij derdeklasleerlingen van de VMBO-scholen uit Zuidwest Friesland voor een Doedag. Zij hadden zich tijdens het beroepenfeest op 6 november ingeschreven om een kijkje te nemen op ons kantoor. Dit met als doel in het vierde jaar een goede keus in vervolgstudie te kunnen maken. Na een korte presentatie gingen de leerlingen aan de slag met het ontwerpen van een gevel. Het was een inspirerende dag!

 

Markt23 nu ook toegankelijk vanaf Kleine Kerkstraat

[28-11-2018] De verbouwing van voormalig Hotel de Wijnberg vordert gestaag. Op de begane grond is het restaurant doorgetrokken tot de Kleine Kerkstraat. Op de verdieping is een zaal toegevoegd. De voormalige bar, in de volksmond ook wel bekend als ‘de Pindabar’, is gesloopt en heeft plaatsgemaakt voor nieuwbouw welke aansluit bij de omgeving. [lees verder…]

 
2437 20180728 BV.jpg

UPGRADING BEDRIJFSPAND SNEEK

[02-10-2018] Binnenkort zal dit bedrijfspand een facelift ondergaan. Het oude pand was zowel qua interieur als exterieur toe aan een grondige opwaardering. Gelegen op een hoeklocatie krijgt het pand met de nieuwe gevelindeling en materialisatie een duidelijk gezicht. Door het toevoegen van een volledig nieuwe isolatieschil in combinatie met zonnepanelen op het dak zal het pand straks nagenoeg volledig energie-neutraal zijn en hiermee klaar voor de toekomst.

 

Start bouw Sterq

[28-08-2018] Onlangs is in Purmerend gestart met de bouw van een nieuw bedrijfspand voor Sterq BV. Sterq is een jong en dynamisch bedrijf gericht op de import en verkoop van hout gerelateerde producten. Het pand is gesitueerd op een prominente hoeklocatie, vandaar ook de verbijzondering van deze afgeschuinde hoek in hout. Het materiaal is bovendien een verwijzing naar het bedrijf zelf. Ook de draagconstructie is volledig uitgevoerd in hout. Kijk hier voor meer foto’s van de bouw.

 

update vanaf de bouwplaaTs

[12-07-2018] Korte impressie van een aantal actuele projecten. Verbouw Markt23 in Sneek, oplevering tandartspraktijk Lemmer, nieuwbouw woningen Houkepoort Sneek, uitbreiding Offemar Leeuwarden. 

 

Nieuwe partner voor Sneker architectenbureau Kat architecten

[19-06-2018] Kat Architecten gaat vanaf heden verder onder de naam Kat Koree Architecten. De jonge Sneeker architect Alies Koree (1985) is toegetreden als partner. Samen met Kees Kat vormt zij nu de directie van het Sneeker architectenbureau. [Lees verder..]

 

Markt 23 bijna open!

[05-06-2018] In de binnenstad van Sneek wordt momenteel hard gewerkt aan de afronding van een nieuw, grootstedelijk en eigentijds horecabedrijf, genaamd Markt23. Gevestigd in een prachtig pand, het voormalig hotel De Wijnberg. [Lees verder...]

 

Oplevering proeflokaal het gerechtshof

[25-04-2018] Afgelopen maandag 23 april werd het onlangs verbouwde voormalig gerechtshof feestelijk geopend. Na een grondige interne verbouwing en het overdekken van de binnentuin middels een kas is het horeca-etablissement klaar om gasten te ontvangen. [Lees verder..]

nieuwbouw movacolor bijna gereed

[11-04-2018] De nieuwbouw van het bedrijfspand van Movacolor wordt over een paar weken opgeleverd. Op dit moment wordt hard gewerkt aan het interieur. Ook wordt het terrein rondom in gereedheid gebracht.  Binnenkort kunnen de medewerkers verhuizen naar hun nieuwe onderkomen aan de A7. [Lees verder..]

 

STAGIAIRE(S) GEZOCHT! m/v

Ben jij die bouwkundige topper? Dan zoeken wij jou!

[Lees verder..]