Kat Koree Architecten
naamloos-1920.jpg

Over ons

Kees Kat en Alies Koree vormen sinds het voorjaar van 2018 samen de directie van het Sneker architectenbureau. Kat is bijna 19 jaar geleden al toegetreden tot het architectenbureau. De geschiedenis van het bureau gaat al terug tot 1950, het jaar waarin het werd opgericht door de Sneker architect Jan van der Molen (overleden in 2011). Het bureau is een gevestigde naam in de regio. Het portfolio omvat diverse woningbouwprojecten, bedrijfspanden, herbestemmingen en projecten in particulier opdrachtgeverschap waarvan menig project buiten Sneek maar ook veel in de stad zelf. “Door een intensieve dialoog met onze opdrachtgevers zoeken wij altijd naar de optimalisatie van de werkprocessen,” omschrijven de architecten. Kat en Koree delen bovendien hun affiniteit met het ‘fysiek maken’ van gebouwen door een hoogwaardige uitwerking van de projecten in materiaal en detail. “Een kwiek bureau waarbinnen jong elan en frisse ondernemingszin samenkomen met meer dan 25 jaar ervaring in architectuur en stedenbouw,” zo omschrijft het tweetal het bureau.

naamloos-1920.jpg
 

Kees Kat en Alies Koree vormen sinds het voorjaar van 2018 samen de directie van het Sneker architectenbureau. Kat is bijna 19 jaar geleden al toegetreden tot het architectenbureau. De geschiedenis van het bureau gaat al terug tot 1950, het jaar waarin het werd opgericht door de Sneker architect Jan van der Molen (overleden in 2011). Kat Koree Architecten werkt met een enthousiast team van vaste medewerkers vanuit het centrum van Sneek. 

Het bureau is een gevestigde naam in de regio. Het portfolio omvat diverse woningbouwprojecten, bedrijfspanden, herbestemmingen en projecten in particulier opdrachtgeverschap waarvan menig project buiten Sneek maar ook veel in de stad zelf. “Door een intensieve dialoog met onze opdrachtgevers zoeken wij altijd naar de optimalisatie van de werkprocessen,” omschrijven de architecten. Kat en Koree delen bovendien hun affiniteit met het ‘fysiek maken’ van gebouwen door een hoogwaardige uitwerking van de projecten in materiaal en detail. “Een kwiek bureau waarbinnen jong elan en frisse ondernemingszin samenkomen met meer dan 25 jaar ervaring in architectuur en stedenbouw,” zo omschrijft het tweetal het bureau. 

Kat Koree Architecten Erkend leerbedrijf sbb